Katsotaan jaksanko kirjoittaa blogia. Luultavasti tämän postauksen jälkeen koko homma unohtuu.. Olen hyvä aloittamaan asioita, mutta loppuunvieminen onkin sitten toinen juttu.

Oltiin eilen eräillä synttäreillä. Hirveet perseethän sitä tuli vedettyä. Mies oli kuskina, koska piti olla aamulla ajokunnossa ja jaksaa kurssitella. Matsattiin kotona kunnolla, yksi ovikin hajosi kun Mies suuttui. En edes muista mistä tuli sanomista, Pojasta luultavasti. Poika on teini, ottaa hermoon oikein kunnolla, mitään ei tee, vetelehtii ja sotkee, sählää ynnä muuta. Liikoja en siltä vaadi, kunhan omat jälkensä viitsisi hoitaa. No, onneksi lähtee huomenna äidilleen. Rauha palaa taloon taas.

Olen huomannut, että tulee otettua nykyään vähän liikaa. En juo viikolla, mutta viikonloppuna kyllä. Joskus pe ja la. Ja muisti on alkanut pätkimään, ei hyvä. Ja ärsytän Miestä kännissä, en yhtään kyllä syytä häntä ärsyyntymisestä.. Ihan syystä ärtyy kun olen rasittava. 

Tällä alustuksella pääsen asiaan, eli viinalakkoon. Jos nyt ensin kuukausi, tavoite olisi 3 kk. Ties vaikka tulisi niin hyvä fiilis, että jäis läträäminen kokonaan! Mut kyllä kännissä yleensä on mukavaa, joten tuskin ihan absoksi muutun.. Ihan kiva sivuvaikutus saattaisi olla myös painon putoaminen. Sille asialle (painolle) täytyisi tosiaan myös tehdä jotain taas kerran.. Kaikki mahdolliset ihmedieetit on kokeiltu, ja onhan niitä tuloksiakin tullut, mutta aina ne makkarat takaisin on hiipineet. Hyvä ruoka on vaan niin hyvää! Annoskoolla voi tietysti olla tekemistä asian kanssa ;)

Viinasta ja minusta vielä. Käytän alkoa rentoutumiseen. Tiedän, että nukun paremmin, jos en ota. Silti otan. Saan enemmän aikaan, kun en ota. Silti otan. Juon oikeastaan aina känniin asti. Kun sen ekan ottaa, on vaikea jättää se siihen. Tahti on myös melko kova, uutta kehiin heti kun edellinen on tuhottu. Nyt on melkoinen darra, puhaltaisin varmaan vieläkin lukemia. Onneksi en ota koskaan krapulaan, niinkuin Mutsi. Mutsi onkin kyllä ihan alkkis, ehkä tää munkin dokailu verrattuna hänen putkiinsa on aina tuntunut ihan normikäytöltä, enkä varsinaisesti ole aiemmin vähentämistä vakavasti miettinytkään. Mutta jos nyt olisi aika kypsä. Koitin houkutella S:aa mukaan tipattomalle, mutta ei kuulemma kestä J:a selvinpäin. Surullista. M lupasi aloittaa marraskuussa, mutä hänelle onkin jo kolmas kerta. Ensi viikonloppuna on tosin ryyppäjäiset taas, mutta jos kokeilisi kerrankin olla selvinpäin porukassa. Toivottavasti onnistun.